Bewoners van de Chopinstraat en Berliozstraat in Boxtel zijn in de nacht van maandag op dinsdag geëvacueerd vanwege een brandende bestelbus.

Volgens de politie werd er rond 03.30 uur melding gedaan over de autobrand. Doordat de brandstoftank gescheurd was, bleek het vuur dusdanig om zich heen te grijpen dat de brand werd opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand sloeg vervolgens over op een heg en een ander voertuig.

Uit voorzorg werden de woningen van de twee straten ontruimd. Eenmaal al het vuur geblust te hebben, konden de bewoners weer huiswaarts keren. De politie sluit brandstichting niet uit en heeft de zaak in onderzoek.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360