Tegen twee mannen uit Boxtel zijn vrijdag door de officier van justitie taakstraffen geëist vanwege een mishandeling van een man in Amsterdam. Ook rapper Lil Kleine die bij de mishandeling betrokken was heeft een taakstraf geëist gekregen.

Tegen de ene man is een taakstraf van 120 uur en twee weken onvoorwaardelijke cel geëist, tegen de ander een taakstraf van 150 uur en een voorwaardelijke celstraf van 150 uur. Hun straf wijkt af vanwege hun strafblad.

Lil Kleine

Het slachtoffer zou in december 2019 tegen de vriendin van Lil Kleine zijn aangelopen, waarna een ruzie ontstond. Later werd de man mishandeld waarbij niet alleen Lil Kleine geweld gebruikte, maar ook de mannen uit Boxtel - die de meeste klappen uitdeelde.

De officier van justitie sprak van 'zinloos uitgaansgeweld'. Omdat het gaat om mishandeling in vereniging, wordt het misdrijf alle drie de verdachten even zwaar aangerekend.

De rechter doet op 11 februari uitspraak in de zaak.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360