Duurzaam en voordelig adverteren bij Nieuws Uit Boxtel

Kies voor duurzaam! Doordat Nieuws Uit Boxtel geen papieren editie heeft, is adverteren bij ons duurzaam en milieuvriendelijk. Ook hebben wij ook nog eens een bereik wat vele malen groter is dan een papieren editie zou -kunnen- hebben. Adverteren op Nieuws Uit Boxtel houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop u bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Onze website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld unieke bezoekers: deze bezoekers zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van In totaal 62 procent van deze bezoekers komt uit Boxtel en omstreken .

In totaal keert 70,67 procent van deze bezoekers na een eerste bezoek terug op de website om bijvoorbeeld de meldingen van hulpdiensten te bekijken of nieuwe artikelen te lezen.

Wist je dat een papieren editie in Boxtel slechts een bereik heeft van waar het aantal brievenbussen met een nee-nee sticker nog van dat aantal af gaat? Vele adverteerders die je voor gingen maakte eerder de keuze voor een groot bereik tegen een voordelig tarief!

Waarom op Nieuws Uit Boxtel

 • Nergens in de regio vindt je een aantrekkelijker tarief voor de grootte van de doelgroep dan bij Nieuws Uit Boxtel;
 • Omdat Nieuws Uit Boxtel géén papieren editie heeft maar wèl een online editie, weten wij exact wat onze lezersaantallen zijn en wat de doelgroep is;
 • In plaats van potentiële adverteerders te informeren met hoeveel papieren edities er worden verspreid over brievenbussen waarbij géén exacte lezersaantallen te noemen zijn, kunnen wij deze exacte lezersaantallen wèl noemen.

Waarom adverteren?

Er zijn natuurlijke talloze redenen te bedenken waarom je zou adverteren. De belangrijkste drijfveren voor ondernemers om te adverteren hebben wij hieronder op een rij gezet:

 • Je hebt een nieuw bedrijf, biedt een nieuwe dienst aan of organiseert een evenement;
 • Je wilt je naamsbekendheid vergroten;
 • Je wilt laten weten dat je nog meer biedt dan waar men jou of jouw bedrijf van kent;
 • Je hebt een speciale aanbieding of actie;
 • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Je wilt laten weten dat je meetelt, door op internet aanwezig te zijn met een advertentie;
 • Je gebruikt een advertentie op Nieuws Uit Boxtel als ondersteuning van andere reclame-uitingen;
 • Je wilt meer handel en meer verkoop;
 • Je wilt simpelweg de aandacht vestigen op wat-dan-ook;

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over het adverteren bij Nieuws Uit Boxtel? Vul hieronder vrijblijvend je (aan)vraag in, wij doen ons best om je (aan)vraag zo snel mogelijk te behandelen!

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342