Als gevolg van een grote technische storing bij NS, rijden er zondagmiddag in het gehele land geen treinen. Dat meldt de vervoerder zondag aan het begin van de middag.

Volgens NS zullen de treinen tot ‘tenminste’ 20.00 uur niet rijden. Het is niet bekend of de storing dan daadwerkelijk verholpen is, mogelijk komt er later nog een update.

Storing

Op stations kan momenteel geen reisinformatie worden gegevens: ook de informatieborden kampen met een storing, evenals de informatie in de NS-app- en website.

Reizigers worden aangeraden om de reis uit te stellen of voor vervangend vervoer te zorgen.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342