Alhoewel het begin november nog bijzonder warm was voor het eind van het jaar, belooft het inmiddels zo’n vier weken later de koudste week van het jaar te worden. Temperaturen tot onder het vriespunt met dinsdag en woensdag het koudst deze week. 

Dinsdag en woensdag wordt het op zijn koudst -5 graden in Boxtel, met overdag maximaal 1 graad boven nul. 

Vanwege de voorspelde temperaturen, is er kans op gladheid waardoor strooiwagens preventieve strooiacties zullen uitvoeren in de stad. Het blijft droog, waardoor er geen kans is dat regen vastvriest aan de grond. Wel kunnen weggedeelten daarentegen bevriezen.

Volgende week

Vanaf volgende week, lijkt het weerbeeld enigszins te verbeteren en worden de temperaturen zachter: gedurende volgende week, zal de temperatuur weer uitkomen op maximaal 10 graden boven nul. 

Een witte kerst is uitgesloten: naar verwachting ligt de temperatuur beide kerstdagen rond de 10 graden boven nul, met kans op een druppel regen maar ook zou de zon zich geregeld laten zien.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342