De kermis in Boxtel staat dit jaar opgesteld in het centrum van vrijdag 19 augustus tot en met woensdag 24 augustus. Dat meldt de gemeente maandag.

De kermis zal weer vanouds georganiseerd kunnen worden en daarvoor is maandag de vergunning verleend aan de exploitanten.

‘Meer ruimte op terrassen blijft’

"De positieve ervaringen met meer ruimte voor terrassen op de Markt tijdens de coronaperiode heeft ertoe geleid dat de Markthoreca graag meer ruimte voor terrassen houdt", aldus de gemeente. 

Daarnaast wil het college graag een overzichtelijke situatie creëren op de Markt - daarom is ervoor gekozen om op de Markt een kleiner aantal en ook minder grote attracties te plaatsen.

De grotere attracties staan geconcentreerd op het Breukelsplein waar toezicht eenvoudig te organiseren is. Op deze manier is er op de Markt ook een gezellige kermissfeer en houden we een overzichtelijkere situatie wat bijdraagt aan de veiligheid.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342